Hoppa till sidans innehåll

US


Välkommen till Valsängs Ryttarförenings Ungdomssektion

På Valsängs Ryttarförening har vi en aktiv Ungdomssektion, som vi förkortar US.

Alla unga upp till 26 år och som är medlemmar är automatiskt med i Ungdomssektionen. Men oftast förknippar man US med de ungdomar som sitter i US styrelse. Det är US styrelse som driver arbetet med ungdomsverksamheten i föreningen, utanför ridskolans aktiviteter.

US verksamheten kan se olika ut för olika klubbar och föreningar. Men här på Valsäng anordnar vi olika aktiviteter under hela året, som t.ex. teoriträffar, pizzakvällar, disco, rykttävlingar m.m. 

Varje lördag har vi stalljouren i stallet, då vi fodrar alla hästarna, mockar för lektionshästarna och släpper ut privathästarna (det är ett riktigt hästjobb 😉). Men vi älskar det för det för oss närmare hästarna och vi lär oss att samarbeta, fatta beslut och ta ansvar för att det ska bli bra för djuren och för alla som sedan kommer för att rida lektion. Vi avslutar dagen med att se till att alla lektionshästarna kommer till hagen och att alla hästarna får sin lunch i hagen.

Vill man vara med US styrelse talar man med oss när ni ser oss i stallet eller med Jessica. Likadant om ni har idéer på aktiviteter som vi kan göra tillsammans eller någon annan fråga. Man är max 10 st personer i styrelsen, så alla kan inte vara med. Men man kan vara lika aktiv ändå, det är alltid roligt med många som vill delta i aktivitets arbetet.

 

Med vänliga hälsningar

//Ungdomssektionens styrelse

Uppdaterad: 27 MAJ 2018 07:45 Skribent: Catherine Grännsjö

Nästa styrelsemöte: 

4/4 kl 18:30

 

       18356_mynt.gif

Hööks logo.png

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Valsängs RF - Ridsport
Valsäng 165
47192 Klövedal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link